Dating profielen. Bekijk leuke profielen van single vrouwen op zoek naar een leuke date of meer. Bekijk gratis deze contactadvertenties.
Duizenden dating profielen van de leukste vrouwen vind je hier.

Hoe werkt online dating? Op Dating profielen.net kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo opbouwen. Door de berichten via SeniorenGeluk.nl te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in "het echte leven".

Dating menu

Top profielen.

+ Jenny 24 jaar.
+ Inge 45 jaar.
+ Silvie 58 jaar.
+ Qinty 35 jaar.
+ Ingrid 35 jaar.
+ Renate 33 jaar.
+ Wietse 58 jaar.
+ Suus 33 jaar.
+ Debby 22 jaar.
+ Barbara 22 jaar.
+ Sandra 22 jaar.
+ Jolanda 24 jaar.
+ Chantal 27 jaar.
+ Dorien 46 jaar.
+ Lesly 45 jaar.
+ Annemarie 30 jaar.
+ Silvia 51 jaar.
+ Desiree 36 jaar.
+ Lennie 49 jaar.
+ Tanja 39 jaar.
+ Daphna 27 jaar.
+ Ingrid 33 jaar.
+ Sonja 42 jaar.
+ Rianna 36 jaar.
+ Debby 54 jaar.
+ Utopiea 43 jaar.
+ Anna 34 jaar.
+ Martha 46 jaar.
+ Hanne 27 jaar.
+ Ilske 33 jaar.
+ Daisy 29 jaar.
+ Chantal 27 jaar.
+ Angela 59 jaar.
+ Samantha 36 jaar.
+ Moniek 22 jaar.
+ Jeanette 46 jaar.
+ Twijfelaartje 29 jaar.

In de spotlight.
Dating profielen als je de date van je leven zoekt.


Dating Profiel van Jolanda.Naam:  Jolanda
Is: Vrouw
Zoekt: Man
Doel: Vriendschap
Leeftijd: 24
Regio: Friesland
Land: Nederland
Postuur: Atletisch
Afkomst: Blank
Lengte: 175 cm
Gewicht: 
Haar: Blond
Ogen: Blauw

Burgelijke staat :

Opleidingsniveau :

Hoger niveau

Levensstijl :

Ik rook, Ik heb kinderen

Ik heb belangstelling voor :

Dansen, Films, Gezelschapsspellen, Romantiek, Televisie kijken, Uitgaan

Tja... ik ben gevoelig, vrolijk, fiets graag tegen het verkeer in en vind het belangrijk om iemand te kunnen nemen zoals hij graag gezien wil worden. En ik houd van lachen. Geen platte grappen maar kleine ironie. Wil graag mezelf kunnen zijn bij je en laat je in je waarde. Ik weet niet of er meer is tussen hemel en aarde. Maar dat er meer is in een man-vrouw relatie moet toch op zijn minst een verlangen kunnen zijn. Het gaat toch om de liefde in het leven? Om gezien te kunnen worden door iemand. Niets bestaat dat niet wezenlijk wordt aangeraakt. Ik zoek een man die evenwichtig in het leven staat, die kijkt met zijn ogen, maar ziet met zijn hart.Iemand met belangstelling in dat wat het leven waard maakt geleefd te worden. Een man die de flexibiliteit bezit om mij niet te zien als toevallig het ontbrekende puzzelstukje in zijn leven, maar me

Wat dacht je van een date met Jolanda ?
Stuur haar een berichtje of voeg haar aan je favorieten toe

Dating profielen Op zoek naar de leukste online profielen in 2018.

Welkom bij Leuke dames die willen e-mailen of online flirten.


Je moet wel tegen dit drukke leven kunnen, dat moet ik vantevoren zeggen. Een echte city boy zal het heel moeilijk hebben om hier te wennen, maar alles is mogelijk natuurlijk. Zolang je er maar voor openstaat..verder ben je gezellig, openhartig, goed naar andere mensen toe, lief en een harde werker, niet om mij te helpen maar gewoon in je eigen leven..


Ik hoop hier de man van mijn dromen tegen te komen. Een mister holland hoef je niet te zijn maar iets in je uiterlijk moet me wel aanspreken. Verder vind ik het karakter veel belangrijker. Een spontane man die niet bang is om zijn gevoelens te laten zien, die eerlijk is en ook trouw in een relatie. Natuurlijk moet je wel open staan voor een relatie en je verleden is verwerkt en/of afgesloten.


Ik vind eerlijkheid belangrijk om iemand te kunnen vertrouwen en dat vind ik erg belangrijk. Ik hou van heren met een leuke persoonlijkheid en uitstraling, geld en dat soort dergelijke zaken doen mij niets...Groetjes Annemieke.


Hij moet trouw en begripvol zijn en het meest belangrijke voor mij is dat hij een leuke en positieve uitstraling heeft. Zoals elke andere persoon heb ik ook behoefte aan gezelschap en liefde. Behandel mij als een echte koningin en jij zal dan mijn koning zijn. groetjes.


Single vrouwen.


<
 

© 2010 - 2018 Datingprofielen.net
MBEW internet. Alle rechten gereserveerd.